STROJEGRADNJA IN ROBOTIKA

STROJEGRADNJA

Avtomatizacija proizvodnih linij ter strojev bistveno izboljša konkurenčnost naših naročnikov na trgu. INAP skupaj s partnerji zagotavlja konstruiranje in izdelavo namenskih strojev ter linij po zahtevah in željah naročnika, že ob konstruiranju pa sledimo cilju čim enostavnejšega vzdrževanja z majhnimi stroški. Vgrajena oprema je kvalitetna oprema priznanih proizvajalcev, proizvedeni deli pa so iz kvalitetnih materialov izdelani na preciznih CNC strojih.

Avtomatizirana-linija
Robot_GP50

ROBOTIKA

Z napredkom industrijske robotizacije so roboti postali pomemben del proizvodnih procesov. Njihova hitrost delovanja, natančnost in ponovljivost zagotavljajo večjo produktivnost, višjo kvaliteto izdelkov in manjši izmet, kar zagotavlja zmanjšanje stroškov proizvodnje. Zelo so uporabni v aplikacijah, kot so pakiranje, zlaganje, montaža, strega, varjenje, brušenje in zagotavljajo zanesljivo delovanje tudi v okoljih, ki so človeku škodljiva ali neprijazna.

STROJNI VID

INAP zagotavlja rešitve za kontrolo in vodenje procesov s strojnim vidom. Prilagodimo se potrebam naših naročnikov in zgradimo nove stroje ali pa izboljšamo obstoječe sisteme. Strojni vid uporabljamo pri aplikacijah, kot so prepoznava črtnih, 2D, QR in OCR kod za zagotavljanje sledljivosti kosa ter vgrajenih materialov, vodenje robotov s strojnim vidom ter kontrola izdelkov v proizvodnem procesu.