ACS-ALL-CONTROL-SYSTEM-02

NADZORNI SISTEM KOTLOVNIC

ACS modul za upravljanje kotlovnic omogoča nastavitev delovanja regulacije, spremljanje ter upravljanje delovanja podsistemov ter alarmiranje ob morebitnih zaustavitvah delovanja.


ACS_scada


PORABA ENERGIJE

Prikaz meritve porabe energije je na voljo v realnem času, za analizo delovanja ter optimizacijo pa so na voljo tudi arhivski podatki.

MIKROKLIMA

Senzorji IEQ ciklično pošiljajo meritve kvalitete notranjega okolja na sistem ACS. Sistem na podlagi meritev izračuna in grafično prikaže oceno kvalitete notranjega okolja. Na voljo so tudi arhivski podatki za nadaljnje analize.


ACS_meritve-senzorji


acs-urnik2

CONSKA REGULACIJA

ACS sistem omogoča consko regulacijo sistemov v posameznih prostorih. Sistem omogoča avtomatske tedenske nastavitve delovanja sistemov kot tudi ročno upravljanje ter daljinski nadzor lokalno v objektu in preko sistema v oblaku. either installed locally in the building or via the system in the cloud.

E-KNJIGOVODSTVO

ACS modul E-knjigovodstva vam omogoča enostaven pregled nad stroški energentov. Na voljo so tudi izpisi z analitičnimi podatki ter generiranje poročil.


ACS - SISTEM ZA NADZOR OBJEKTOV V OBLAKU

Sistem ACS (All control system) je celovita rešitev za nadzor ter upravljanje objektov (SCADA nadzorni sistem za kotlovnice, monitoring porabe energije, energetsko knjigovodstvo ter meritev mikroklime. Sistem se lahko namesti lokalno v objektu, na voljo pa je tudi najem sistema v oblaku, s čimer se še dodatno znižajo stroški izvedbe sistema.

Z aplikacijo ACS lahko nadzirate:

- porabo energije,

- kvaliteto notranjega okolja,

- delovanje regulacije v kotlovnici,

- consko regulacijo sistemov v posameznih prostorih,

- porabo energije s sistemom E-knjigovodstva.

ACS-ALL-CONTROL-SYSTEM